Rüyada fırtına sel görmek

Rüyada fırtına sel görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, yeni bir yol tutulacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, geniş bir rızka kavuşacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, şansının açık olacağına alamet eder.

Rüyada fırtına sel gördüyseniz:

  • Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız.

Rüyada sel fırtına görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada fırtına ve sel görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel ve fırtına görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada fırtına sel görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada fırtınada görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ün sahibi birisi olunacağına tabir olunur.

Rüyada fırtınalı hava görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada çöl fırtınası görmek girişimlerde bulunacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli fırtına görmek zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments