Rüyada yolda sel görmek

Rüyada yolda sel görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada yolda sel gördüyseniz:

  • Eski bir ortağınız veya partneriniz sizi düşünüyor olabilir, tekrar bağlantı kurulması duygusal anlar yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada yolda sel görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sel almak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Rüyada insanları selden kurtarmak iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli sel suyu görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sel kalktığını görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel aldığını görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel ve yağmur görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada su sel görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments