Rüyada sel ve heyelan görmek

Rüyada sel ve heyelan görmek işlerinin tutacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, güzelliklerle dolacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel ve heyelan gördüyseniz:

  • Maddi açıdan olumlu bir gelişme kaydedeceksiniz.

Rüyada heyelan ve sel görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada sel heyelan görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel ve heyelan görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada heyelan görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem heyelan görmek yeni kapılar açılacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulur.

Rüyada heyelan deprem görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada heyelan altında kalmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments