Rüyada sel ve yağmur görmek

Rüyada sel ve yağmur görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, kazancının günbegün artacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel ve yağmur gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada sel gibi yağmur görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur seli görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına işarettir.

Rüyada yağmurun sel olduğunu görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, borçlarının azalacağına tabir olunur.

Rüyada sel ve yağmur görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur ve sel görmek çok iyi bir duruma geleceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmur sel görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments