Rüyada sel basmak

Rüyada sel basmak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel basmak gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklar önünüzü kapatıyor, sağlıklı düşünmenizi engelliyor.

Rüyada sel basmak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada eve sel basmak kendisini keşfedeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada evini sel basmak edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar ve sel görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde sel görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet eder.

Rüyada sel tufan görmek borcunun çok olacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Rüyada sel ve fırtına görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada selden kurtarmak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments