Rüyada selin içinde yürümek

Rüyada selin içinde yürümek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, güç ve para kaybedeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada selin içinde yürümek gördüyseniz:

  • İnsanlarda, onlarda aslında olmayan vasıflar görerek kendinizi aldatmanız mümkündür.

Rüyada selin içinde yürümek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel içinde yürümek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına rivayet eder.

Rüyada sel sularında yürümek allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işarettir.

Rüyada selde yürümek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel içinde kalmak aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada selin içinde yüzmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde sel görmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, duaların allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada selin içinde kalmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments