Rüyada birini selden kurtarmak

Rüyada birini selden kurtarmak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada birini selden kurtarmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak koşullar oluşuyor.

Rüyada selden birini kurtarmak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada selde boğulan birini kurtarmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalet eder.

Rüyada selden adam kurtarmak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada selden kurtarmak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini selden kurtarmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, sonra kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada selden çocuğunu kurtarmak yersiz yere suçlanacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına delalet eder.

Rüyada selden insan kurtarmak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada insanları selden kurtarmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments