Rüyada sel izlemek

Rüyada sel izlemek her daim bereketli işler yapacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine inanılır.

Rüyada sel izlemek gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada sel izlemek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada seli izlemek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada yangın izlemek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada açık film izlemek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada kavgayı izlemek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada basketbol maçı izlemek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarıyı izlemek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada banyo yaparken izlemek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, konforunun artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments