Rüyada savcı cübbesi giymek

Rüyada savcı cübbesi giymek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yüksek bir makamı olacağına delalet eder.

Rüyada savcı cübbesi giymek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönde ilerleyen kişilere endişelerinizi gösterebilirsiniz.Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelmeniz işle ilgili yeni fikirler verebilir.

Rüyada savcı cübbesi giymek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada kendini savcı olarak görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Rüyada hakim savcı görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada savcıyla evlenmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalettir.

Rüyada savcıya ifade vermek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya inanılır.

Rüyada savcı ve hakim görmek çekilen hasretin biteceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya inanılır.

Rüyada kadın savcı görmek büyük savaşların yaşanacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan savcı görmek sorunların çözüm bulacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments