Rüyada savcıya ifade vermek

Rüyada savcıya ifade vermek işlerinin yolunda gideceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada savcıya ifade vermek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili ya da yanlış iletişim veya yanlış anlaşılmalara bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada savcıya ifade vermek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, iflasın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ifade verdiğini görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada karakolda ifade vermek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ifade vermek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada mahkemede ifade vermek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jandarmaya ifade vermek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hakime ifade vermek evli ise çocuk sahibi olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada polise ifade verdiğini görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments