Rüyada savcıyla evlenmek

Rüyada savcıyla evlenmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, zararının büyük olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savcıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada savcıyla evlenmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, dertlerden kurtulmaya işaret eder.

Rüyada savcı olmak başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada hakim savcı görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini savcı olarak görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada kendini savcı görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bayan savcı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada savcı olduğunu görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada savcı görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments