Rüyada kendini savcı olarak görmek

Rüyada kendini savcı olarak görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kendini savcı olarak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı kulvarda ilerleyen kişilerle bir araya gelebilir, iş birlikleri kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada kadın savcı görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada savcıyla evlenmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada savcıya ifade vermek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini savcı görmek yükseleceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada savcı olmak işlerinin düşeceğine, çok büyük borçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hakim savcı görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada savcı ve hakim görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada savcı görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments