Rüyada bayan savcı görmek

Rüyada bayan savcı görmek mal kaybına uğrayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, işlere nazar değeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada bayan savcı gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada bayan savcı görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, borçlarının azalacağına işarettir.

Rüyada kendini savcı görmek haksızlık yapmayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Rüyada savcıyı görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine işaret eder.

Rüyada kendini savcı olarak görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, başka alanlara yöneleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savcı olduğunu görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kadın savcı görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada savcıya ifade vermek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savcı cübbesi giymek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments