Rüyada savcı ve hakim görmek

Rüyada savcı ve hakim görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, kederleneceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada savcı ve hakim gördüyseniz:

  • Sağlığınız ya da maddi durumunuzla ilgili konularda gergin konuşmalara açıksınız.

Rüyada hakim savcı görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada savcı ve hakim görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada savcıyı görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savcı olduğunu görmek zor zamanlar geçireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada savcıya ifade vermek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada savcı olmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada savcı cübbesi giymek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savcıyla evlenmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments