Rüyada sarhoşları görmek

Rüyada sarhoşları görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoşları gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek umutlarını yitireceğine, iş güç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada babasını sarhoş görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada sarhoş taklidi yapmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada sarhoş bir adam görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada eşi sarhoş görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, kazancını çoğaltacağına tabir olunur.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlını sarhoş görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments