Rüyada sarhoş bir adam görmek

Rüyada sarhoş bir adam görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, rahat bir hayat süreceğine, adını aklamayı başaracağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada sarhoş bir adam gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Rüyada sarhoş bir adam görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada sarhoş adam dövmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş bi adam görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulur.

Rüyada içmeden sarhoş olmak zararlarını telafi edeceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun sarhoş olduğunu görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş araba kullanmak kariyerinin yükseleceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalettir.

Rüyada sarhoş kişi görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments