Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına işaret eder.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, başarıların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine inanılır.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine delalet eder.

Rüyada su içmek ama kanmamak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içmek ama doymamak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments