Rüyada babasını sarhoş görmek

Rüyada babasını sarhoş görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, doktordan doktora koşturacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, düşmanından kurtulmaya, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına delalet eder.

Rüyada babasını sarhoş gördüyseniz:

  • Hiç farkında olmadan yeteneklerinizi değerlendirmenizi sağlayacak yöntemler geliştirebilirsiniz.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada babayı sarhoş görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasını sarhoş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada babanı sarhoş görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş baba görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments