Rüyada tanıdığını sarhoş görmek

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığını sarhoş gördüyseniz:

  • Mide hassasiyetleri yaşanabilir.

Rüyada tanıdık birini sarhoş görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın birini sarhoş görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı birini sarhoş görmek bol para kazanacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını sarhoş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, iş hayatında başarılı olmaya tabir olunur.

Rüyada sarhoş namaz kılmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada sarhoşla kavga etmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments