Rüyada nişanlını sarhoş görmek

Rüyada nişanlını sarhoş görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, istemediği halde borçlanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlını sarhoş gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her konuda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Rüyada nişanlını sarhoş görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına delalet eder.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada sarhoştan korkmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş birini ayıltmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu sarhoş görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş namaz kılmak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments