Rüyada sarhoş bir erkek görmek

Rüyada sarhoş bir erkek görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, çok kötü günler geçireceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş bir erkek gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Rüyada sarhoş erkek görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş bir erkek görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada kızını sarhoş görmek uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada dayıyı sarhoş görmek güzel günler yaşanacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada herkesi sarhoş görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını sarhoş görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments