Rüyada sarhoş gibi olmak

Rüyada sarhoş gibi olmak büyük kazanç sağlanacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş gibi olmak gördüyseniz:

  • Başkasının başına gelen bir talihsizlik sizi son derece kızdırabilir.

Rüyada sarhoş gibi olmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoş bi adam görmek haksızlıklara uğranılacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyi sarhoş görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sarhoş görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sarhoş görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş olmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sarhoş sevgili görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoştan kaçmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments