Rüyada sarhoş koca görmek

Rüyada sarhoş koca görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoş koca gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki simalar değişebilir.

Rüyada kocayı sarhoş görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş koca görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet eder.

Rüyada kocasını sarhoş görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, ününün çoğalacağına delalettir.

Rüyada kocanı sarhoş görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada sarhoş bi adam görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, daha fazla rızık elde edileceğine alamet eder.

Rüyada sarhoştan kaçmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments