Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanız en önemli konu fikirlerinizde ısrarcı olmamanız, hareketlerinizde, konuşmalarınızda azami derecede dikkatli olmalısınız.

Rüyada erkek arkadaşını sarhoş görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yıpranacağına, strese gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşını sarhoş görmek daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş erkek görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş bir erkek görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments