Rüyada birinin sarhoş görmek

Rüyada birinin sarhoş görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının artacağına, büyük problemler yaşanacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada birinin sarhoş gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Rüyada sarhoşa yardım etmek mutsuz ve huzursuz olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şarap içip sarhoş olmamak elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoş kadın görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bira içip sarhoş olmamak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada eşini sarhoş görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, işlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı sarhoş görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments