Rüyada renkli kurbağa görmek

Rüyada renkli kurbağa görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, donatacağına inanılır.

Rüyada renkli kurbağa gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Rüyada renkli kurbağa görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kederlerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda kurbağa görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada kurbağa bacağı yemek zor ve karamsar günler geçireceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kurbağa görmek âlim kimselerden feyz alacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurbağa öldürmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments