Rüyada kurbağa öldürmek

Rüyada kurbağa öldürmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurbağa öldürmek gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Rüyada kurbağa öldürmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, işsiz kalmaya rivayet eder.

Rüyada ölmüş kurbağa görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada kurbağa yemek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada mavi kurbağa görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet eder.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada canlı kurbağa görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments