Rüyada ev içinde kurbağa görmek

Rüyada ev içinde kurbağa görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada ev içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, günbegün kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada su içinde kurbağa görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, helal rızka sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine inanılır.

Rüyada denizin içinde kurbağa görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada sütün içinde kurbağa görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sadık ağaç

Rüyamda birilerinden kavanoz içinde iribaş dediğimiz yavru kurbağanın siyah minik oluşmamış halini görmek ve oğluma kavanozu verince elinden düşürüp mutfak halısına düşürdüğünü vehalıya yapıştığını görmek