Rüyada beyaz kurbağa görmek

Rüyada beyaz kurbağa görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada beyaz kurbağa gördüyseniz:

  • Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz kurbağa görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada elinde kurbağa görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kurbağa görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet eder.

Rüyada ev içinde kurbağa görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sırların ortaya çıkmasına inanılır.

Rüyada küçük kurbağa görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde kurbağa görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, büyük üzüntüler olacağına inanılır.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments