Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kurbağa gördüyseniz:

  • Kavramsal değil pratik odaklı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada renkli kurbağa görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek büyük başarıya ulaşılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek şansının bahtının açılacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, beklentilerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments