Rüyada temiz suda kurbağa görmek

Rüyada temiz suda kurbağa görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada temiz suda kurbağa gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza hareket etmek isteyeceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına rivayet eder.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada suda kurbağa görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz suda boğulmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda balık tutmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada temiz suda yürümek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments