Rüyada kurbağa bacağı yemek

Rüyada kurbağa bacağı yemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, ün sahibi birisi olunacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada kurbağa bacağı yemek gördüyseniz:

  • Sır tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kurbağa bacağı yemek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine işarettir.

Rüyada canlı kurbağa yemek hanesine huzurun dolacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ kurbağa yemek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, alım zorluğu yaşamayacağına işarettir.

Rüyada kurbağa yemek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, hayat boyu çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş kurbağa yemek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntısından kurtulacağına işarettir.

Rüyada bacağına kurşun yemek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, allah’ın inayetini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi bacağını yemek sevgisinin artacağına, geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağından kurşun yemek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments