Rüyada suda kurbağa görmek

Rüyada suda kurbağa görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada suda kurbağa gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözler veya aşırılıklar, eksik tecrübe ya da maddi sıkışıklıklar sizin bazı konuları kompanse etmeniz gerekmesine neden olabilir.

Rüyada suda yüzen kurbağa görmek istenen her şeye sahip olunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada temiz suda kurbağa görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, her nimetin lezzetine varacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda kurbağa görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişen kurbağa görmek hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı kurbağa yemek kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine işaret eder.

Rüyada çok kurbağa görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments