Rüyada renkli kertenkele görmek

Rüyada renkli kertenkele görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, beklenilen takdiri alacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, yanlış adımlar atacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına yorulur.

Rüyada renkli kertenkele gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına işaret eder.

Rüyada renkli kertenkele görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, varlıklı kimse olacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek kafasını rahatlatacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kertenkele yavrusu görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, dünya malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada zehirli kertenkele görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı kertenkele görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments