Rüyada sarı kertenkele görmek

Rüyada sarı kertenkele görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kırgınlık yaşanacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı kertenkele gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Rüyada sarı kertenkele görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek huzursuz olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işarettir.

Rüyada yatağın içinde kertenkele görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına yorulur.

Rüyada yeşil kertenkele görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kertenkele yemek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kertenkele görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına tabir olunur.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, cesaretini yeninden toplayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments