Rüyada zehirli kertenkele görmek

Rüyada zehirli kertenkele görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine işarettir.

Rüyada zehirli kertenkele gördüyseniz:

  • Başarmak veya ortaya çıkartmak istediğiniz konularda, sonuçlandırmak istediğiniz işlerde rahatsızlık yaratan ne varsa ortadan kaldırmanın bir yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada zehirli kertenkele görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe kertenkele görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, hasadının tarlasında kalacağına inanılır.

Rüyada dev kertenkele görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ev kertenkelesi görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek yolunun açılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yatakta kertenkele görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kanatlı kertenkele görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments