Rüyada yeşil renk kertenkele görmek

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, malının ve parasının da artacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada yeşil renk kertenkele gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli kertenkele görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına alamet eder.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına inanılır.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kertenkele görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments