Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek işinin de hep yürüyeceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkte kertenkele gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işarettir.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, sabırla hayatına devam edeceğine yorulur.

Rüyada renkli kertenkele görmek o kapıyı kapatacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yerinde saymayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kertenkele görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine yorulur.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments