Rüyada polis ve kelepçe görmek

Rüyada polis ve kelepçe görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis ve kelepçe gördüyseniz:

  • İş hayatınız ön plana çıkıyor.

Rüyada polis ve kelepçe görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, icat yapacağına delalet eder.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada polis kelepçesi görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine işaret eder.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini kelepçeli görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde kelepçe görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elleri kelepçelenmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Rüyada altın kelepçe takmak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments