Rüyada polis tarafından kelepçelenmek

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek kendini yiyip bitireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmadan veya yeni plan ya da projelere başlamadan önce olası harcamaları doğru hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalettir.

Rüyada polis kelepçesi görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis ve kelepçe görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak büyük bir özgüven kazanacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Rüyada polis tarafından kovalanmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından kurtarılmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada polis tarafından korunmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, isteklerini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisler tarafından aranmak helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments