Rüyada polis kelepçesi görmek

Rüyada polis kelepçesi görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, güzel bir evliliğe, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis kelepçesi gördüyseniz:

  • Yanlış yorumlanabilirsiniz veya çok agresif veya açık sözlü olmanız durumunda bazı şeyler için suçlanabilirsiniz.

Rüyada polis ve kelepçe görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis kelepçesi görmek memur ise terfi edeceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelepçeli adam görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle kelepçelenmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada kelepçe bilezik görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kelepçelendiğini görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments