Rüyada elini kelepçeli görmek

Rüyada elini kelepçeli görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine inanılır.

Rüyada elini kelepçeli gördüyseniz:

  • Duygusal konuların yaratıcılığınızı veya üretkenliğinizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada elini kelepçeli görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret eder.

Rüyada eli kelepçeli görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments