Rüyada elinde kelepçe görmek

Rüyada elinde kelepçe görmek yeni projelere atılacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde kelepçe gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada elinde kelepçe görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işarettir.

Rüyada eli kelepçeli görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada elleri kelepçelenmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, geçim derdinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada elini kelepçeli görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, saygısını toplayacağına alamet eder.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments