Rüyada polis tarafından dövülmek

Rüyada polis tarafından dövülmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, başının hiç dara düşmeyeceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet eder.

Rüyada polis tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Sizin için her açıdan olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından öpülmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, türlü musibetlere uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından çevrilmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından vurulmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments