Rüyada polis tarafından tutuklanmak

Rüyada polis tarafından tutuklanmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, allah katında günahlarının affolacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak gördüyseniz:

  • Sorun yaşamamak için sunumunuza dikkat edin.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulur.

Rüyada polis tutuklaması görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments