Rüyada polis tarafından çevrilmek

Rüyada polis tarafından çevrilmek nefsine uyacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından çevrilmek gördüyseniz:

  • Kontrol edemediğiniz konuları serbest bırakmanız kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada polis tarafından çevrilmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada geri çevrilmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, attığı her adımı düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada ters çevrilmiş ayakkabı görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada çevrildiğini görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına inanılır.

Rüyada polis tarafından öpülmek kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine işarettir.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, ümitlerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisler tarafından aranmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından kovalanmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments