Rüyada polis tarafından vurulmak

Rüyada polis tarafından vurulmak hayatın temposunun yükseleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada polis tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Rüyada polisler tarafından vurulmak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından vurulmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada polisin vurulduğunu görmek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından öpülmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından çevrilmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada polis tarafından takip edilmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak isteklerinin gerçekleşeceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet eder.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments