Rüyada polis tarafından öpülmek

Rüyada polis tarafından öpülmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına işarettir.

Rüyada polis tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Rüyada polis tarafından yakalanmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek stresli bir ortama gireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada polis tarafından aranmak çok hayırlı günler görüleceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından öldürülmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından kovalanmak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada polis tarafından korunmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada polis tarafından takip edilmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments