Rüyada ayağını şişmiş görmek

Rüyada ayağını şişmiş görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, zor bir döneme gireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına inanılır.

Rüyada ayağını şişmiş gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının şiş olduğunu görmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada ayağında şişlik görmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakları şiş görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiş ayak görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağını şişmiş görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada ayakların şiştiğini görmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments