Rüyada ayaklarını şişmiş görmek

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, zorlukları atlatacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarını şişmiş gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Rüyada birinin ayağının şiştiğini görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine yorulur.

Rüyada ayağı şiş görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına inanılır.

Rüyada ayak şişmesi görmek yaptığı işten çıkarılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada ayakları şiş görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarının şiştiğini görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, gözden düşeceğine işarettir.

Rüyada şişmiş ayak görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada şiş ayak görmek başına türlü belalar geleceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments